Groep7152

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Roze Vrouwen Vechtdal

Regio's

Op 1 april 2017 mochten wij een nieuwe regio verwelkomen: Roze Vrouwen Vechtdal
Roze Vrouwen Vechtdal is een activiteitengroep opstarten voor lesbische vrouwen, bi- seksuele vrouwen en transgender vrouwen.
Dus voor vrouwen die van vrouwen houden. Activiteiten  kunnen inhouden, actief, bv fietsen, wandelen, maar ook kookgroepjes , gewoon in ongedwongen sfeer leuke dingen ondernemen
.
De eerste succesvolle activiteit vond plaats op 23 april 2017.

De tweede activiteit is gepland op 18 juni a.s.
Het is dan de bedoeling  zowel te gaan fantasie midgetgolfen en/of  te gaan klootschieten. Voor beide is opgave nodig,  i.v.m. reservering activiteit is uiteraard naar keuze. Beide activiteiten zullen ongeveer 1 ½ uur in beslag nemen. Plaats van activiteit is dit keer Holten.

Rond 13.00 /13.15 uur aanwezig voor een kop koffie/ thee en afrekenen van de kosten te weten € 7,50 pp  voor fantasiemidgetgolf en € 5,00 voor het klootschieten. Beiden incl. koffie/thee.
Rond 14.00 uur starten de activiteiten.
Rond 15.30 uur/16.00 uur voor wie wil gezamenlijk iets drinken in combinatie met een bittergarnituur. De eerste consumptie en de bittergarnituur is voor Groep 7152, alle andere consumpties voor eigen kosten.

Voor opgave en vragen mailen naar rozegewoondoen@gmail.com
Tevens ook voor eventuele dieetvoorschriften, laat het ons tijdig weten, dan kunnen wij het voor je regelen.  Sluiting opgave datum is 12 juni. I.v.m.  reserveringen.

Adres gegevens van activiteit plek: Buitengewoon Holten.
Holterbergweg 11a, 7451 JL Holten.


Gastvrouw is Herma Rengelink

Voor vragen kun je Herma mailen.

Voor meer informatie zie de website van Roze Vrouwen Vechtdal

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu